Heidehof's Nathalie

Merrie, vos, geboren in 1995

 

Moeder: Heidehof's Naxina

Vader: Orchard d'Avranches

Moeders vader: Gredington Viceroy

 

 

Nathalie is de moeder van de bij het NWPCS goedgekeurde hengst Heidehof's Don Diëgo. Hij behaalde op de hengstenkeuring in 2008 de titel 'Hengst met de beste draf 2008'. Een bekroning op zijn uitmuntende bewegingen. In 2009 werd hij de kampioen van de verplichte vertoning onder het zadel van de jaargang 2008. Hij stak met kop en schouders boven de anderen uit. Inmiddels wordt hij uitgebracht in de L2 paarden, waar hij bijna altijd in de prijzen dan wel winstpunten valt.

 

Nathalie is tevens de moeder van de bij het NRPS goedgekeurde hengst Heidehof's Hero. Hero was in 2006 veulenkampioen op de regionale keuring in Zuidlaren. Er werd destijds vol roem over hem gesproken en dit niet zonder resultaat inmiddels. Hero weet nog steeds erg goed met zijn benen overweg te kunnen, het elastiek wat hij als veulen had is nog niet verdwenen! Hero zal op de komende hengstenkeuring van het NWPCS proberen daar ook goedkeuring binnen te slepen.

 

Heidehof's Caroline is de eerste en enige dochter die Nathalie gebracht heeft. Caroline kreeg als veulen een eerste premie en op volwassen leeftijd nogmaals. Na Caroline heeft Nathalie alleen maar hengsten gebracht. Alle nakomelingen van Nathalie die als veulen naar de keuring zijn geweest hebben, op één na, een 1e premie behaalt.

 

Nathalie verwacht in april 2010 een veulen van Kooihúster Samme.